Internationale Treinreis

Waneer we naar het buitenland gaan denken we vaak meteen aan het vliegtuig. Echter is reizen met de hogesnelheidstrein vaak even duur of zelfs goedkoper. Daarbij is het reizen met de trein confortabeler, u arriveert meteen in het centrum van de stad en u kunt tijdens de treis van het landschap genieten. Een treinreis Londen boekt u bijvoorbeeld al vanaf €59, een treinreis Parijs voor slechts €35, u betaalt slechts €25 voor een treinreis Brussel en een treinreis Berlijn hebt u al vanaf €39! Ook steden als Milaan, Wenen, Moskou of Praag zijn met de trein goedkoop en gemakkelijk te bereiken. Boek via Treinplanner.eu uw treinreis naar het buitenland.

Een enkeltje of retourtje naar een bestemming in Europa vanuit Nederland of België is het gemakkelijkste te plannen en te boeken via de internationale treinplanner van NS International op NSInternational.nl of vul onderstaande planner in en boek meteen uw treinticket.

Reis nu met de Thalys, InterCity, ICE International, TGV of Eurostar naar uw vakantiebestemming! Bekijk een van de aanbiedingen:

Wanneer u meerder landen wilt bezoeken met de trein en geen zin heeft in elk land weer tickets te kopen heeft InterRail de oplossing voor u. InterRail is het flexibele Europese treinticket voor alle leeftijden. U kunt ongelimiteerd treinreizen in 30 landen met één treinticket: de Global Pass. Bekijk hier de site van InterRail.

Hieronder een overzicht van de reisplanners in Europa:
Reisplanner Duitsland          Reisplanner Frankrijk          Reisplanner Spanje
Reisplanner Engeland          Reisplanner Ierland          Reisplanner Schotland
Reisplanner Griekenland        Reisplanner Italië          Reisplanner Portugal
Reisplanner Turkije          Reisplanner Oostenrijk          Reisplanner Zwitserland
Reisplanner Zweden          Reisplanner Noorwegen          Reisplanner Denemarken
Reisplanner Finland          Reisplanner Polen          Reisplanner Letland
Reisplanner Roemenië          Reisplanner Hongarije          Reisplanner Kroatië
Reisplanner Tsjechië          Reisplanner Slowakije          Reisplanner Slovenië
Reisplanner Rusland          Reisplanner Estland          Reisplanner Moldavië
Reisplanner België